Laptop Asus X550LB-XX079D

Pros: Procesorul pe 22 nm este revolutionar si aduce pe langa performanta obisnuita a i7 si o scadere semnificativa a consumului de energie.
Cons: HDD trage in jos cu miscarea lui inceata de 5400 rpm iar bateria de 4 celule nu stiu cat o sa suporte programele multimedia fara acumulator. SI parca ar fi fost frumos sa vedem si un sistem de operare la pachet!

La pretul de 2 800 sincer, pe mine nu ma incanta deloc, dar cu reducerea de 500 de lei este clar un bestbuy weekendul acesta!

Trebuie sa recunosc laptopurile au denumiri din ce in ce mai dureroase pentru limbile noastre. Ca sa recunosti unul trebuie sa citesti ditamai seria care urmeaza dupa numele firmei mama.

Desi nu ma omor cu promotiile, de data asta am vazut ceva ce mi-as cumpar pe loc doar ca o duc fooooarte rau cu cashu!

Laptopul Asus cu numele sf din titlu este o bijuterie de calculator cu un pret pe care credeti-ma, nu o sa-l gasiti prea des la asemenea configuratii!

Pe scurt, carcasa dintr-un material foarte premium iar in interiorul sau isi fac de cap ultima generatie de i7 cu o minunata placa video cu numai 2gb de memorie. Si au si unde sa-si faca de cap, pe incapatorul hard disk de 1Tb, care n-a putea sa fie si el de macar 7200 de rotatii. Completand cu cei 4gb de RAM arhisuficienti pentru o utilizare a unui home user, Asus X550LB sta mandru in ghetele sale de jucator a aproape tot ce exista pe piata si nu la low levelul detaliiilor.

Fara oferta costa 2800 de lei, un pret la care nu stiu daca se merita dar cu reducere in weekendul acesta il gasiti la 2300!!!!! Credeti-ma este un chilipir! Nu o spun ca sa-mi iau eu un commision, ci pentru ca am avut doua laptopuri Asus pana acum si nu m-au dezamagit niciodata! Iar daca mai adaugam si pretul la configuratia actuala, credeti-ma o sa fiti un client ultra fericit.

Laptop Asus X550LB – Pret 2 299 Lei

laptop asus x

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.