Iuresul sabiilor

Pros: Actiunea plina de intrigi si intamplari neasteptate. O experienta a lecturii minunata.
Cons: Aproape 1000 de pagini.... pentru cei inceti la citit nu e recomandat.

George R.R. Martin este un scriitor imprevizibil si caruia-i place sa faca pe stalinistul cu personajele sale. Indiferent ca-s bune sau rele soarta lor este ca la ruleta ruseasca. Asa si in Iuresul sabiilor, multe evenimente neasteptate si intorsaturi de situatie.

“Iuresul sabiilor”, este a treia carte scrisa de George R.R. Martin din saga “Cantec de gheata si foc”.  Celebrul scriitor a pus in cartile acestea o lumea fantastica plina de regi, dragoni, vrajitoare, printese, iubiri, tradari si muuuulta iarna.

In primavara aceasta apare sezonul patru al seriei Game Of Thrones creata de cei de la HBO. Pentru ca se apropie urmatorul sezon al seriei televizate inspirate de povestile celebrului autor, m-am gandit sa va recomand sa aruncati un ochi si pe editia tiparita. Daca sezonul trecut a fost inspirat de prima parte a cartii “Iuresul sabiilor” cel care vine va fi inspirat de a doua parte si credeti-ma ca are de unde. Cele aproximativ 1000 de pagini ofera cititorului evenimente importante in cele Sapte Regate. Nu vreau sa va zic decat atat, cineva “favorit” voua va ortul popii.

Asa ca, daca vreti sa aflati evenimentele inaintea filmului sau pur si simplu vreti povestea originala acum e momentul!

Iuresul Sabiilor – 55 Lei  
Click pe butonul albastru pentru oferta completa!

iuresul sabiilor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.