eBook Kindle Paperwhite

Pros: Iluminarea, contrastul bun, calitatea materialelo, autonomie de 7 ore +
Cons: lipsa 3G, prima generatie cu procesor de 800Mhz (a doua are procesor de 1Ghz)

eBook readerul Kindle este cel mai apreciat din lume. Nu neaparat acest model, dar marca spune tot. Paperwhite este un gadget de incredere, chiar daca este prima generatie nu veti fi dezamagit de senzatia care o ofera cand cititi cartile preferate.

eBook Kindle Paperwhite este un ebook reader ce merita sa ramana printre putinele astfel de dispozitive. Odata cu revolutia tabletelor piata cititoarelor de carti a cam inghetat.

Insa, un ebook reader stie sa faca ce a fost invatat, sa iti ofere o experienta de citit cat mai aproape de cea clasica. Kindle este lider incontestabil pe aceasta piata si produce cele mai de calitate dispozitive. Paperwhite este unul dintre ele. Materiale bune de constructie, contrast indeajuns de puternic si chiar iluminare pentru incaperile mai intunecate.

Un ebook reader indiferent de pretul lui, mi se pare un foarte frumos cadou pentru cei care citesc. Pe langa cartile care si le pot cumpara din diferite magazine, kindle le ofera peste 10 000 de titluri gratuite si mai nou, orice carte la alegere imprumut pe luna.

eBook Kindle Paperwhite – Pret 649 Lei
Pentru oferta completa click pe butonul albastru!t

 

kindle paperwhite

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.