Casti (super) audio Sennheiser HD 598

Pros: Calitatea sunetului satisface si pe cei mai pretentiosi dar si pe cei care vor ultra fun in jocuri sau filme de actiune.
Cons: Daca dai prea tare volumul aude colegul de alaturi (nu va uitati la porno cu ele!!)

Casti de o calitate premium, cu un pret sincer cam mare pentru piata din Romania. Insa castile adevarate de la banii acestia pleaca. Design si materiale foarte bune.

Si pentru ca mi-a placut enorm melodia asta  am zis sa va recomand ceva uber cool! Sennheiser HD 598, da, chiar high definition of the sound!

Anul de productie a acestor casti este unul mai vechiut dar va spun eu, calitatea sunetului nu are varsta! Pe langa aspectul aratos din reviewrile gasite online am gasit de cuvinta sa vi le propun pentru a va unge sufletul melodios. 

Calitatea materialelor este premium, pielea crem este adevarata si nu imitatie. Castile pentru urechi sunt imbracate in velur si impreuna cu pielea crem ofera un confort laudabil pentru marimea lor.

Sunetul este clar iar basul foarte bine echilibrat, castile putand fi folosite cu incredere si pentru cele mai hardcore jocuri de impuscaturi.

Firul de conectare este deconectabil, desi are trei metri nu se stie niciodata cand o luati la fuga prin casa si nu vreti sa trageti dupa voi tot sistemul audio.

Cat de grozave sunt pe interior folosirea lor in outdoor poate lasa putin de dorit datorita capacelor deschise lasand  zgomotol sa iasa, deranjand pe altii la volum mare, dar si sa intre, voi putand sa auziti si alte zgomote la tonuri mai ridicate.

Pretul nu este foarte mare avand in vedere concurenta si valoarea pentru banii acestia. Sennheiser HD 598 – pret 953 Lei

Pentru oferta completa click pe butonul albastru!

sennheiser hd 598

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.