Anna si sarutul frantuzesc

Pros: O lectura usoara, rapida, amuzanta si cu parfum frantuzesc. Personaje frumos conturate.
Cons: O carte parca prea usor de citit, dupa parerea mea, ceva care nu iese foarte mult in evidenta fata de celelalte titluri de romante. Un oras frumos, doi adolescenti, o idila... cliche...

Stephanie Perkins picteaza un tablou de iubire pe marginea Senei intre doi adolescenti rupti din viata lor normala si aruncati in alta lume. O evolutie a unei dragoste treptate care merita sa o lecturati.

Mmm, sarutul frantuzesc este atat de obligatoriu de Sf. Valentin. Este obligatoriu ca si o carte cu parfum de romanta frantuzeasca citita primavara de fete visatoare.

“Anna si sarutul frantuzesc” este scrisa de Stephanie Perkins si prezinta o poveste de dragoste, pas cu pas in capitala romanticilor, Paris. Pare un clishe-u, iubirea si Parisul dar devine adorabil cand este combinat cu doi tineri liceeni provenind din alte tari, incercand sa-si rezolve problemele adolescentei.

Anna este o liceeana din America pe care tatal ei, un scriitor de bestsellere, vrea sa o trimita la o scoala in Franta pentru a-i oferi o educatie de high-class dar pentru ca si el sa aibe timp si spatiul necesar compunerii romanelor. Anna, ca oricare adolescenta nu-i place schimbarea, nu-i place cu atat mai mult cu cat reuseste sa-si contureze o viata acolo de unde vine.

Lasand in urma prieteni buni, ajunge intr-un loc total necunoscut iar adaptabilitatea sa la viata de acolo este usurata de noul sau grup de prieteni din care face parte si al doilea erou din aceasta carte. Claire este un baiat cu accent britanic ce vorbeste la perfectie franceza. Este frumos, misterios si adorat de fetele din poveste. Anna se indragosteste de el iar cartea ne prezinta cum cei doi incearca pas cu pas, sa devina amici, prieteni, putin mai mult decat prieteni, aproape iubiti, iubiti si la final descoperiti voi. Problematic este ca el are o iubita iar acest lucru combinat cu problemele tata-fiica o face pe Anna sa aibe cateva drame specifice varstei.

O carte usor de citit, recomandata celor care vor sa guste guste romantismul frantuzesc intr-o atmosfera pariziana.

Pentru ca nu citesc eu neaparat aceste carti, imi place sa va trimit catre alte review-ri mai elaborate. Asa ca incercati acest link dar folositi cu incredere si comentariile de pe goodreads.

Daca v-a placut despre ea achizitionati-o apasand pe butonul albastru.

Anna si sarutul frantuzesc – pret 25 Lei

anna si sarutul frantuzesc

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.