In 3D Life is good

Pros: Un televizor cu o diagonala foarte buna pentru banii acestia. Ba ca mai ofera si 3D cu 4 ochelari inclusi iar multitudinea de functii disponibile face sa fie un televizor modern si foarte util in casa oricui.
Cons: Noile generatii de televizoare sunt acum mici calculatoare, doar ca puterea lor de procesare o sa va faca asteptati ceva timp sa ruleze. Mai ales la un pret ca acesta, mai mic.

Un LED FullHD si 3D care chiar o sa faca viata mai buna.

Nu prea ma omor sa zic multe despre televizoare, mai ales ca nu-s niste gadget-uri prea cool. Sunt pur si simplu, televizoare. In zilele noastre sunt pline de tehnologii care mai de care. Cea 3D nu mai putem zice este ceva de nevazut si mai ales ca preturile la astfel de televizoare au scazut considerabil.

Am cautat un televizor nu foarte scump, facut de o firma cu renume pe astfel de segment dar sa aibe si ultimele tehnologii incluse. Am gasit un LG 3D Cinema cu o diagonala frumusica de 107 cm. Pe langa clasicele optiuni  ale smart tv-urilor de navigat pe net, de vazut filme, jucat joculete din appstore-ul lg si rulat muzica, el mai vine cu niste beneficii destul de cool. Multi dintre cei care l-au cumparat apreciaza tehnlogia pasiva 3D a celor de la LG ca fiind mai buna decat cea activa de la Samsung.

Din sumedenia de functii gasesc foarte utile doua dintre ele. TimeMachine 2, care te ajuta sa iti inregistrezi un program preferat pe un mediu de stocare extern si Screen Off ce iti ofera sunet fara imagine. Perfect pentru atunci cand vrei sa adormi auzind ceva in fundal dar sa nu fi deranjat de lumina puternica a unui ecran mare, plus ca scade consumul de energie.

Jucaria asta de 107 cm pentru a te ajuta sa stai conectat intre toate device-urile posibile care le detii, iti ofera cateva functii precum: Miracast, SmartShare, MHL, Tag On si Wireless Display.

Eu il recomand si mai ales pentru ca vine la pachet cu 4 ochelari dedicati si credeti-ma la orice marca de televizoare, ochelarii speciali pentru tipul de 3D folosit de tv-ul vostru costa peste 100 de lei bucata.

As fi vrut sa va vorbesc despre FullHD si claritatea imaginii dar purul adevar este ca daca ajungeti intr-un magazin cu multe televizoare si va uitati la cele aprinse, toate au diferente de culoare, de dinamica, contrast si credeti-ma nu neaparat unul de 1000 de lei afiseaza mai slab decat unul de 2000 de lei. Cel mai bun sfat este sa va duceti sa vedeti cum arata pe viu imaginea construita.

Daca sunteti fan LG si totusi nu aveti bani sa luati unul de 139 cm ca cel din review-ul meu mai vechi sa stiti ca acesta este foarte accesibil ca pret. Click pe butonul albastru.

LG 3D Cinema LED FullHD 107 cm – Pret 2499 LEI

lg cinema 3d fullhd

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.