Project Glass: One day

Google este un urias care le stie pe toate. Si pentru ca le stie pe toate, ii place sa si inventeze viitorul.

Un concept foarte cool al unui gadget gandit de inginerii Google, ne poate fi folositor zi de zi oriunde mergem fara sa ne mai chinuim sa folosim mainile. Cu puterea gandului putem accesa agenda personala, sa vizualizam informatii despre vreme, sa folosim gps-ul si sa contactam prietenii! Oau, suntem multitasking 🙂

Ideea principala a acestui dispozitiv este sa contopeasca retelele sociale cu gadgeturi din ce in ce mai sofisticate. Bine, Google a gandit-o pentru g+ dar pana sa ne putem gandi macar ca vom utiliza asa ceva, trebuie sa punem la punct retelele de internet wireless, dispozitivul conectandu-se doar cu ajutorul wi-fi.

Personal mie mi se pare urata, desi intotdeauna m-am certat cu iubita mea ca un lucru legat de tehnologie nu conteaza cum arata ci conteaza ce stie sa faca, de data asta mi se pare absurd sa merg cu o casca prin oras. Nu de alta dar la mine in oras sigur ori mi-o fura tiganii si o duc la fier vechi, ori dau cap in cap biciclistii vitezomani de pe trotoar si mi-o sparg. Poate ceva mai putin vizibil ar fi mai pe placul meu.

Oricum, ideea este una cool si merita atentia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.