PR from me ;)

Slabut, slabut. Degeaba am facut un curs de relatii publice daca nu am invatat cum sa-mi fac vizibil si placut blogul. Este mai usor in teorie decat in practica de o mie de ori. Stii pasii, stii ce unelte sa folosesti, stii unde ce si cum dar cand te apuci de treaba observi ca nu este totul asa cum ai gandit-o. Ca nu este acea lume frumoasa, in care tu inventezi povesti si toti ceilalti te aplauda, te iau in brate si stau cu tine pan la finalul zilelor virtuale. Unii ar spune ca incurc pr-ul cu social media marketing. Eu zic ca cele doua se completeaza. In zilele noastre nu mai este de ajuns sa dai un simplu comunicat de presa, este musai sa twitter-esti si postezi pe wall-ul Facebook.

Hehehe am vrut sa scriu despre ceva si m-am apucat de altceva. Sa incep mai domol… In aceasta rubrica o sa scriu despre parerile mele in materie de relatii publice. Cum scria undeva pe acest blog, candva, am facut si un curs de PR si Comunicare. Insa, fara o experienta acumulata nu te baga nimeni in seama. Asa ca am zis sa ma fac singur cunoscut creand blog-ul acesta. Insa nu m-am apucat sa scriu despre pr ci despre cu totul altceva. Cineva mai inzestrat in ale internetului mi-a zis: daca asta descrie dns-ul tau asta trebuie sa faci!

Ca in lectiile de PR, nu ai cum sa pui un nume unei campanii gen masini, si ea promoveaza scutece pentru copii. 🙂 Ei bine, eu am incercat o rebranduire a mea :))

In concluzie am creat si o categorie unde sa postez articole legate de Relatiile Publice, Comunicare si Social Media Marketing. Stiu si sunt constient ca doar un curs de pr si cateva like-uri pe facebook nu or sa ma faca lector in asa ceva si chiar v-as sfatui sa cereti inca o parere daca se va intampla vreodata sa luati de buna ceea ce zic eu pe aici.

Pentru ca nu-s expert in asa ceva, o sa urmez calea ce am urmat-o si pana acum: idei inspirate din surse straine dar relatat sub propria mea parere si judecata. (nu ma apuc sa fur din cei ai internetului romanesc pentru ca asta ar insemna sa dau doar un copy paste dar asa  voi da copy – google translate – filtru bobi’s style – paste 🙂 )

Pe langa un subiect pe care o sa-l prezint, o sa fac o referire si catre un site, blog din romania ce posteaza articole despre sau legat de PR. (macar sa aveti si parerea cuiva bun)

O firma la care sunt colaborator este http://www.romarcommunication.eu/. Daca cineva va fi interesat de servicii de pr poate sa ia legatura cu aceasta agentie.

Gata cu vorbareala, cei mult strica! Let’s go!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.