Minecraft

Minecraft este un joc tip sandbox.

Minecraft este o lume  din patratele in care spargi cubulete, mananci cubulete, sa faci dragoste cubulete, visezi cubulete, te imbraci cubulete, te scremi cubulete, fumezi cubulete, downloadezi cubulete, citesti cubulete, faci pipi cubulete, bei cubulete, iti curge nasul cubulete, conduci cubulete.

Minecraft este un joc de prin 2009 si a ajuns sa aibe peste zece milioane de gameri. Da, de oameni care sparg cubulete all night long. Mie unul nu mi-a atras atentia, cica e un free world style doar ca sa fim seriosi, inafara de a le fura masinile politailor in GTA nu mi se pare nimic mai free!

So, sa va mai zic ce mai puteti face in Minecraft: va cresteti un animal din cubulete, vine mos craciun in cubulete, platesti facturi in cubulete, minezi cubulete, construiesti cubulete, te duci la mall in cubulete, te lupti cu monstrii din cubulete, dansezi cubulete, dai like-uri in cubulete, zbori in cubulete.

Ma rog, ideea e ca poti sa faci orice doar sa faci febra la maini de cate cubulete spargi. Iar pentru distractia asta trebuie sa platesti vreo 20 de euro. De aici puteti sa incercati un demo. minecraft.net

Un lucru merita mentionat, a ajuns sa fie disponibil pe multe platformele. PC/MAC sau smartphone-uri cu Android/IOS.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.