Luna femeilor

Nu a trecut bine februarie, zisa si luna iubirii ca am si intrat in martie, zisa luna femeilor.

Ei bine domnilor stiti ca urmeaza si luna pastelui. Eu cred ca ar trebui schimbate numele acestor luni. Sau mai bine le-am uni si am crea una singura, luna femeilor.

De ce? Pei cine primeste cele mai multe cadouri in astea trei luni. Tot anul barbatul trebuie sa munceasca, sa agoniseasca si daca vrea sa si iubeasca astea trei luni intra la cheltuiala! Nu sariti doamnelor cu gura, nu e vina voastra! Pei ce ati facut voi calendarul? In februarie s-a inventat ziua indragostitilor unde, domnilor trebuie sa aratam cat de mult ne iubim partenera si sa zburam precum cupidon prin malluri si sa sagetam dorintele lor, cercei, fustite, bluzite, gentute.

In martie este ziua femeilor, o luna in care ni se sugereaza ca daca nu cinstim si veneram femeia nu vine primavara!

In aprilie e simplu, daca vreti sa ramaneti cu ouale intacte trebuie sa topaiti ca un iepuras vioi printre rafturile cu specific feminin si sa clociti cele mai valoroase oute cadou!

Dar si noi ne simtim bine. Ele utilizeaza lenjeria sexi de la noi, cu noi, ele fac cele mai gustoase prajituri de pasti, cu ele ne mandrim pe strada, restaurant sau club, ele ne sunt cele mai jucause si placute vise. Eii.., o mana spala pe cealalta. Domnilor mai rezistati 2 luni, ce a fost mai greu a trecut! Pe urma la munca! Pana data viitoare iubire multa si radeti azi ca maine puteti plange!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.