La doi sau nimic!

Suntem facuti sa impartim. Nu putem trai fara cineva alaturi. Indiferent ca se numeste parinte, iubit, prieten sau amic suntem construiti pentru a imparti aceasta lume. Daca esti singur, undeva ascuns, intr-un colt intunecat inseamna ca ai disparut din aceasta lume. Odata ce nu mai imparti ceva cu oricine inseamna ca esti invizibil. Indiferent ca imparti vorbe, priviri sau ganduri acestea se revarsa asupra notiunii de a fi uman.

Dintre toate lucrurile care le putem imparti doar unul este cel mai fascinant si mirobolant. Acel lucru este iubirea. Insa atentie! Nu e usor sa gasesti persoana potrivita caruia poti sa-i imparti acest sentiment inaltator. O sa dai peste deziluzii, amagiri, minciuni si vise spulberate, dar… O sa vina o zi in care acea persoana va fi acolo, in fata ta si usor usor, cu pasi timizi or sa se deschida canale comune prin care acest sentiment va fi impartit reciproc.

Cei de la Vunk au scos un featuring cu Andra si au lansat hitul “Numai la doi”. Perfect pentru postul acesta. Da-ti play si apoi cititi mai departe.

Si eu impart in acest moment iubirea cu o persoana foarta draga si m-am gandit ca merita sa va dau cateva exemple despre ce inseamna sa imparti.

Impartim lucrurile cele mai dulci. Dragostea este ca un ecler, plina de crema savuroasa si cu o glazura putin mai dura dar care ti se topeste in gura.

impartla2 1'

Impartim prospetimea naturii. Ori de cate ori putem trebuie sa fim vitamina celuilalt, sa ne ajutam sa ramanem cu chef de viata mereu.

impartla23'

Impartim rautati si bunatati, impartim gusturi diferite dar incercam mereu sa ajungem la un numitor comun.

impartimla 2'

Impartim momente de euforie si fericire. Din iubire iese cel mai dulce must si cel mai aromat vin.

impartla24'

E clar, moneda de schimb intr-o iubire este timpul. Timpul impartit alaturi de sufletul pereche este cea mai puternica legatura existenta. El este cronicarul povestii voastre. Pretuiti-l.

impartimla256'

Pentru mine a imparti ceva de pret, inseamna a imparti un zambet.

1960429_789246844438621_7138019362_n

Impartiti cu grija, impartiti la doi ca e mai usor, impartiti iubire nu razboi. Sa fiti iubiti.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.