Happy Loving Days

Trebuie sa asteptam o zi anume pentru a sarbatorii iubirea? Ce ar fi daca astazi nu as da nici un trandafir rosu, nici o cutie de ciocolata dar in schimb as saruta buzele acelea moi si gustoase zi de zi strigand din tot pieptul “Te iubesc” in fiecare secunda? Sf. Valentin, Dragobetele si mai stiu eu ce alte sarbatori se inghesuie an de an intr-un calendar suprapopulat. Propun sa eliberam  zilele de peceta crucilor negre si rosii!!! Daca sunteti de acord acum e momentul, biserica nu mai are Papa!!!

Ce spun eu, imi place Craciunul, Pastele, Sf. Marie, Sf. Ion, etc… Asa suntem noi romanii, genetic structurati sa sarbatorim non stop. Desi de la atatea sarbatori am ajuns sa imi rugineasca masina de spalat ca n-am cand sa o folosesc, ba cruce rosie, ba inaltarea vreunui sfant, ba duminica, ba, ba, ba…. Poate sunt eu de vina si m-am sculat cu fata la cearsaf. Morocanos si ofticat ca soarele intors cu spatele la noi incepusem ziua cu gandul sa scriu o poveste de dragoste, lacrimogena, gen “secretul fericirii”.

Din pacate am dat-o in filozofii despre altele. Pana la urma la ce sunt bune povestile lacrimogene? Nu pot sa cred ca, a plange, este ceva ce va place sa faceti zi de zi. Sarbatorile, indiferent ale cu-i sunt, trebuie sa inspire fericire si nu boceli in fata unui articol trist, presupus romantic. Da, este frumos ca cineva a primit un buchet de flori de la o persoana decedata si pe biletel scria “Dragoste eterna”, numai ca baga o SPAIMA in tine mai ceva ca ciorile lu Hitchcock. Culmea povestii era sa primeasca florile care le-a depus la mormant. Altceva frumos, scrisorile primite dupa incetarea din viata a persoanei iubite, minunate lucruri doar ca te transforma intr-un psihopat, debil mintal si incapabil sa-ti continui viata alergand dupa fantome. Povestile de dragoste isi au rostul, dar printre cei vi si cu happy end-uri. Asta pentru ca lumii ii trebuie speranta si nu vise desarte.

In camera mea am o poza imbratisat cu iubita mea. Este o senzatie de caldura in interiorul meu si simt ca as putea incalzi tot blocul cu ea. Ce se intampla… poza ia viata? Cei doi danseaza pe biroul meu. Adica eu si ea… Pare a fi un blues, se misca usor, armonios. Nu! Nu! Aveti grija, acolo este marginea! Dar el o ia de mana si zboara impreuna cu ea… Adica zburam impreuna, ce ciudat! Hmm, adineauri eram un suparacios iar acum ma vad pe mine zburand cu prietena prin camera. Ia sa vedem unde se duc. I-am pierdut… o-i fi avut vedeni, oboseala asta poate. Sau nu.. se aud chicoteli. Hei! Astia doi se giugiulesc pe perna mea… Mmmm, ma pricep! Iauite cu ce foc o sarut ! Go baby! “Hakuna Matata! Hakuna matatatatata! Hakuuuuuunnaaa matataaaaaaaaaata” A?! Ce?! E alarma… este sase dimineata…. trebuie sa ma duc la munca… offf… ce vis ciudat, eu postam pe blog si zburam cu iubita…

Happy Loving Days!

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.