Halep, Simona Halep

Simona Halep, castigatoarea celor sase finale de anul trecut s-a inecat ca tiganul la mal. Da, sunt rau pentru ca asta e adevarul. Degeaba castigi finale de concursuri internationale daca cele de grand slam nici nu le vizitezi.

In seara aceea la  1:50 am inchis televizorul in speranta ca, daca nu ma voi uita, a doua zi dimineata voi avea o surpriza placuta. Am spus, mai bine sa-mi para rau ca n-am vazut victoria decat sa-mi para rau ca stau sa vad infrangerea. In cel mai pur stil romanesc, un sportiv roman, incurajat de toata natiunea treaza (la fel ca si la Bute), a clacat in cel mai important meci al carierei de pana acum. Nu o spun eu, ci chiar ea a recunoscut ca a cedat emotiilor.

Eu propun ceva, inaintea oricarui meci deciziv al unei echipe sau sportiv care reprezinta tara peste hotare sa nu-i bagam in seama. Sa-i lasam sa isi doreasca sa fie bagati in seama. Sa ne atraga atentia cu ceva important. Spre exemplu stejarii de la rugby, s-au calificat la turneul lor important si lumea a vorbit despre ei. Atat, laude pe rezultate nu inainte!

Iar pentru Simona, fruntea sus si bea o visinata inainte de meciurile importante, o sa vezi ce tupeu o sa prinzi! Felicitari pentru accederea in sferturi, este o performanta chiar si aceasta, trebuie sa recunosc.

Pentru Bute nimic, la cati bani ia din sponsorizari, poate sa piarda si fiecare meci ca nu-l mai intereseaza.

Pentru toti, terminati cu sperantele desarte, incepeti cu realizari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.