Godzilla is back!

Un film frumusel cu o atmosfera nipono-americana. Dupa parerea mea un film mult prea asteptat si cu multe sperante spulberate. Sincer? Fanii monstrului imens se asteptau la o lupta a acestuia cu armatele lumii si sa se incheie totul epic.

A fost o lupta, dar nu cu oamenii ci cu alti monstrii! Daca in filmele anterioare din serie acesta are ce are cu noi, de data asta doi gagii mai jmecheri ca el vin sa cloceasca niste oua pe teritoriul hawaian.

Cum adica, altii?

Da!

Cum au aparut?

Pei, sa vezi, niste cercetatori nu au putut sta cuminti si au tinut cobai niste dinozauri de acum cateva milioane de ani.

A da?

Da! Si sti ce mancau?

Ce?

Centrale nucleare si bombe atomice!

A? Pai si cum  l-au distrus?

Nu ei, ci el! Dormea linistit Godzilla si deodata a zis, hopa! care nu ma lasa sa dorm pe fundul oceanului?! Si s-a trezit ofticat ca visa frumos si i-a zmardoit pe aia in centrul San Francisc-oului

Bryan Cranston (Walter, celebrul chimist din Breaking Bad) nu sta mult pe marile ecrane. Desi ne-am fi asteptat  doua ore alaturi de castigatorul Emmy acesta are un final tragic destul de rapid care pare si cam stupid, parerea mea.

Filmul se vrea de actiune si livreaza ceva. Dar parca toata dezorientarea omenirii si neputinta acesteia in fata unor asemenea evenimente a lasat un gust amar…

Godzilla din 2014 ruleaza in cinema deja si una peste alta isi merita banutii dati pe popcorn.

Trageti cu ochiu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.