FoodPanda, one to rule them all!

Nu-i asa ca ati avut pofta de un sandwish, pizza sau un fel de mancare care-l iubiti foarte mult si ati descoperit ca restaurantul/fastfood-ul nu ofera livrare acasa si v-ati resemnat cu vechiturile din frigider?

Ideea de a folosi un serviciu de catering pentru mai multe restaurante a fost o idee a mea mai veche, dar ca sa faci un astfel de serviciu trebuie sa ai bani sa investesti intr-o locatie, flota de vehicule pentru livrari si mai ales oameni. Eu nu am avut asemenea fonduri dar se pare ca ursuletul panda a renuntat la bambusul sau de toate zilele si s-a pus pe hranit romanasi ca asa a auzit el, ca suntem gurmanzii europei.

FoodPanda este o inventie online bine gandita pentru oamenii pofticiosi, puturosi si comozi. Stati fara grija si eu ma aflu printre ei. Dar na, acu sa fim sinceri, livrarile la domiciliu s-au inventat pentru cei ocupati cu munca cica, dar fac pariu ca la majoritatea pur si simplu le e lene sa stea la coada sau sa faca putina miscare! Asa e romanul, ar trebui sa ne numim pui de panda!

Ursuletii panda sunt disponibili in Arad, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si bineinteles in capitala tarii, Bucuresti.

Procesul este simplu, cautati ce fel de restaurante vreti, alegeti mancarurile preferate si cat ai zice “mi-e foame” primesti confirmarea comenzii. De aici mai trebuie sa astepti pana ti se gateste si livreaza! Sunt zeci de restaurante din orasul vostru dar si sute de meniuri din care sa alegeti!

FoodPanda este un fel de inel din Lord Of The Rings, un serviciu de livrari care sa le stapaneasca pe toate celelalte! Serviciile nu sunt utile doar nemancatilor de acasa dar si anumitor restaurante care vor sa faca homedelivery dar n-au cu ce!

Singurul meu regret este ca nu are kfc sau mc 🙁  poate nu le-oi fi gasit eu …

Pofta mare!

One Response

  1. Eva sunflower oil August 13, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.