Egalizatorul, Denzel si rusii

Nu stiu daca americanii au facut-o cu dedicatie sau pur si simplu asa s-a nimerit dar filmul asta e clasic. Un american bate toata mafia rusa. Gata, v-am povestit tot filmul.

The Equalizer este un film de actiune produs de Sony in care ii avem in roluri pe Denzel Washington, Chloë Grace Moretz (cunoscuta din Kick Ass si Hugo) si antipaticul Marton Csokas. L-am vazut acum doua seri cu ocazia unei incurcaturi cu niste bilete la opera si na, imbracati frumos unde sa mergem sa cheltuim cei 40 de lei pregatiti de plata, la cinemaaaa.

Si uite asa am vazut si noi ca niciodata nu se stie cine este cu adevarat baiatul ala de la Dedeman de-ti cara tie materialele si sculele la carucior. Povestea este a unui super agent american retras care face pe supereroul intr-un oras american. Oricine nu-i place, jap! jap! doua pe ceafa si a rezolvat problema. De fapt, problema acestui film este ca, Robert, eroul principal bate la ei mult prea repede si na, n-ar fi mare branza dar pauza intre batai te demoralizeaza (adoarme) mai ceva ca povestea pentru copii de la 9 fara un sfert de la Radio Actualitati.

Ceva tare bizar este ca omul asta jupoaie la ei doar cu scule de constructii, nu o sa vezi tu cutite de Rambo sau armament ca in The Expendables. Nu nenica, o sa vedeti doar cuie si unelte infipte in gatul si capatana raufacatorilor. Eu nu mai intru intr-un supermarket de scule si materiale de constructii!!!

Per total merita sa-l vedeti daca va place actorul principal si daca aveti rabdare sa inceapa actiunea dupa vreo ora de leganat.

featured image from: http://www.equalizerthemovie.com/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.