Earth Hour

Azi celebram Ora Pamantului. Ora in care nu platim curentul 🙂  Ambasadorul Earth Hour la noi este Zoli Toth, artistul din formatia Sistem.

Din 2009 el ne stinge lumina in fiecare an si salveaza o ora Pamantul de la autodistrugere. Campania a fost inceputa in 2006 in Sydney, Australia si  a reusit in 6 ani sa o transforme intr-o adevarata miscare internationala in ajutorul ecologistilor ce incearca sa salveze natura si resursele acesteia. Apreciez aceasta campanie si din cate am auzit la radio si tv, romanii au fost receptivi la eveniment.

In Romania, Bucurestiul, Constanta, Timisoara si inca 57 de orase pregatesc aceasta zi ca pe una de sarbatoare, cu concerte si efecte luminoase. Si cand ma refer la efecte luminoase, ma refer la lumanari 😀

Diseara intre orele 20:30 – 21:30 hai sa aducem bezna peste tara noastra si sa readucem lumina naturii! Pentru ca Pamantul este adevarata noastra casa.

A, am uitat, si pentru ca Zoli ne-a promis un hit! Campania din anul acesta se desfasoara sub deviza: I will if you will

Pentru videoclipuri mai emotionale vizitati canalul oficial al campaniei, aici.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.