Crazy world of CES

In fiecare an se tine un targ international de tehnologie numit CES. Daca vreti sa va simtiti ca in 2100 si ceva aici e locul in care sa veniti. Si nu neaparat ca tehnologiile sunt extraterestre dar veti gasi doar prototipuri si mai mult de atat ceea ce puteti cumpara nu veti avea bani decat pana atunci sa-i strangeti.

Si cum luna ianuarie este luna in care se dau premii, in special de aur, si aici se declara la anumite categorii castigatori in ale inovatiilor aduse.

Acum o sa va prezint cateva, iar pe parcursul timpului sigur vom vorbi si despre altele:

La categora 3D gasim pixul care scrie 3D si nu, nu este de ala care sa scrie in 3 culori si apoi sa-ti pui ochelarii ros-albastrii. 3Doodle este un dispozitiv ce foloseste ca mina un plasticl cu proprietati asemanatoare cu plastilina. La inceput materialul este moale iar cand ia contact cu aeru acesta se intareste. Cei care vor sa aduca tabletele in scolile romanesti ar trebui sa arunce un ochi si la unealta asta de scris. Pentru orele de desen ar fi bestialeeee!

Puteti chiar sa vi-l si precomandati pe site-ul 3doodle.

In domeniul fotografiei si filmarilor, Geonaute se afla printre castigatori cu vederea sa la 360 de grade. O firma frantuzeasca a zis sa se inspire din masinuta google care filmeaza pe strazi si sa creeze un dispozitiv asemanator dar la fel de mic cat un pahar de dimensiuni normale (cred). Aparatul video este dotat cu 3 obiective ce capteaza totul in jurul sau. Rezultatele sunt filmulete panoramice ce pot prezenta  un spatiu complet. Tehnologia exista, dar acum este accesibila si ca pret. Intrati si pe site-ul lor geonaute.com.

La dispozitive mobile nu o sa va prezint un ultra mega performant telefon mobil. SpareOne este un telefon mobil special creat pentru a fi la indemana in cazuri de urgenta. El stie doua lucruri sa faca, sa sune la 112 si sa mearga pe baterii AA, mai precis pe una singura. Chiar daca il comandati si nu aveti nevoie de el sa stiti ca bateria sta incarcata pana la 15 ani si in tot acest timp daca, Doamne fereste, se intampla sa cada cerul sau tavanul pe voi iar telefoanele voastre ultra sofisticate au ramas fara baterie, acesta va scoate din belea.  Cu o autonomie de 10 ore pentru vorbit si 24 de ore pentru lanterna este o unealta perfecta pentru cei care se aventureaza in zone periculoase. Mai multe info pe spareone.com


Interesante noutatile de la CES?

 

6 Comments

  1. Lolly July 20, 2016
  2. http://www./ November 13, 2016
  3. http://www./ December 30, 2016
  4. http://www.justgetcoins.us/ February 28, 2017
  5. http://www./ March 1, 2017

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.