Cantece pentru tristi

 

EU NU INTELEG CEVA!!! De ce melodiile care au succes sunt despre despartiri, drame si inimi frante? Gen aceasta si aceasta. 🙂 De-a lungul timpului am observat ca cel mai mare succes il au melodiile care prezinta o drama in dragoste. Nu ca as avea ceva cu fata, dar Adele a castigat premiul Grammy facand un album numai despre dramele dragostei! Mi se pare trist ca exista doua extreme ale succesului in arta muzicala, una care tinde spre tristete, durere si una spre fala, maretie. Daca nu vrei sa auzi dramele artistilor in dragoste asculta despre cat de bogati, tari si jmecheri sunt muzicienii rap sau manelistii. Hmm ce sa aleg?

Adevarul este ca o melodie trebuie sa aibe un subiect, care poate fi mai bun decat o poveste trista? O poveste care sa te unga pe suflet si sa-ti corupa omuletul sensibil din interiorul fiecaruia. Ce prosti, nici aurul si diamantele dintilor lui Lil Wayne n-au valoare 🙂 Ma gandesc uneori cum au reusit sa scrie oamenii astia melodiile astea, sau eu cred ca ei cauta special sa fie raniti in dragoste ca sa aibe inspiratie! Deci barbati, nu trebuie sa aveti aur si bani pe voi ca sa fiti celebrii, trebuie sa fiti tristi, la culmea tristetilor si sigur o sa va vina inspiratia sa creati ceva genial!  La fete e mai simplu, ele au succes si fiind doar sexi. 😀

Dramele sunt complexe, fericirile sunt deseori simple. Pe data viitoare si nu uitati, radeti azi ca maine puteti plange! (plangeti si uite asa ajungeti un megastar 🙂 )

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.