Cantece pentru tristi

 

EU NU INTELEG CEVA!!! De ce melodiile care au succes sunt despre despartiri, drame si inimi frante? Gen aceasta si aceasta. ­čÖé De-a lungul timpului am observat ca cel mai mare succes il au melodiile care prezinta o drama in dragoste. Nu ca as avea ceva cu fata, dar Adele a castigat premiul Grammy facand un album numai despre dramele dragostei! Mi se pare trist ca exista doua extreme ale succesului in arta muzicala, una care tinde spre tristete, durere si una spre fala, maretie. Daca nu vrei sa auzi dramele artistilor in dragoste asculta┬ádespre cat de bogati,┬átari si jmecheri sunt┬ámuzicienii rap sau manelistii. Hmm ce sa aleg?

Adevarul este ca o melodie trebuie sa aibe un subiect, care poate fi mai bun decat o poveste trista? O poveste care sa te unga pe suflet si sa-ti corupa omuletul sensibil din interiorul fiecaruia. Ce prosti, nici aurul si diamantele dintilor┬álui Lil Wayne n-au┬ávaloare ­čÖé┬áMa gandesc uneori cum au reusit sa scrie oamenii astia melodiile astea,┬ásau eu cred ca ei cauta special sa fie raniti in dragoste ca sa aibe inspiratie! Deci barbati, nu trebuie sa aveti aur si bani pe voi ca sa fiti celebrii, trebuie sa fiti tristi, la culmea tristetilor si sigur o sa va vina inspiratia sa creati ceva genial!┬á┬áLa fete e mai simplu, ele au succes si fiind doar sexi. ­čśÇ

Dramele sunt complexe,┬áfericirile sunt deseori simple. Pe data viitoare si nu uitati,┬áradeti azi ca maine puteti plange! (plangeti si uite asa ajungeti un megastar ­čÖé )

 

Leave a Reply