BebeBouquet

BebeBouquet este firma ce a fost creata din iubirea pentru bebelusi dar si pentru arta de a face cadouri.

Ideea din spatele planului de afaceri este una foarte colorata si parfumata. Creatorul s-a trezit probabil intr-o dimineata cu mult soare pe perna sa si cu o simfonie de plansete de bebelus in urechile sale. Mergand somnoros spre biberonul cu laptic cald, inconjurat de hainute colorate ale copilului  i-a venit un gand promitator. A decis sa comercializeze hainute pentru cei mici. Doar ca… in Timisoara (acolo se intampla joaca), sunt deja cateva zeci de magazine cu astfel de produse. Somnoros din fire a atipit si a visat cum alerga intr-un lan plin de flori. S-a trezit fericit strigand Evrik!

Bineinteles ca este fictiune si habar n-am cum s-a intamplat in realitate dar stiu altceva. Stiu ca cei carora le-au venit ideea sa faca asa ceva sigur erau plictisiti de banalele pungi de cadouri si tristele mutre afisate de cei ce le dadeau sau primeau. Un copil trebuie sa fie un moment de bucurie! Astfel au decis sa uneasca doua idei amuzante, bebelusii si florile. Idee momentan unica si de viitor succes la noi in tara.  Ma bucur sa vad ca exista antreprenori cu idei noi indiferent daca sunt inspirati din alte tari sau nu.

Buchetele care le vedeti in poze sunt compuse din flori artificiale si hainute de bebelusi. Ornamentele si aranjamentul deghizeaza foarte bine adevarata idee. Cand cel care deschide cutiuta va fi cuprins de un curcubeu de culori si zambete impachetate cu atentie si dragoste parinteasca.

Arta, joaca sau afacere pe mine m-au convins, la urmatorul botez stiu ce cadou aleg!

Pentru mai multe poze si informatii verificati contul lor de facebook: bebebouquet

 

 

3 Comments

  1. BebeBouquet July 19, 2012
  2. BebeBouquet July 19, 2012
    • Shirl July 20, 2016

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.