Premiile cu suspendare si demisie

Zilele acestea s-au intamplat multe. Adica in doua zile sa ai premiile Grammy, BAFTA si in acelasi timp Papa si Becali sa ne dea vesti triste este ceva. Am vrut sa scriu caterinca, am vrut sa scriu separat, dar ma intrecea un gand de vinovatie sa fac misto de lume la greu. Nu de alta dar am vazut ca multi au aruncat cu noroi in persoane deja  cazute. Ntz ntz nu o sa fiu si eu unul dintre acestia.

Sa le luam pe rand. Grammy pentru cea mai buna melodie a anului revine asa cum era de asteptat la Gotye si al sau I used to know un featuring alaturi de Kimbra. Dupa mine putea sa ia si Banica featuring Andreea, ar fi iesit o melodie cu acelasi nume.

BAFTA pentru cel mai bun film a revenit lui Argo, pelicula tanarului regizor Ben Aflec. Ma bucur sa vad actori precum Ben evoluand in rol de creator destul de bine.

Nu prea ma omor cu barfe despre politicieni dar acu mi se pare cam nedrept ce se intampla. Domnul Becali nu este usa de biserica, si—a batut joc de multi, iar vorbele sale nu prea i—au fost “apreciate“. Condamnat ptr anumite fapte (voi n—ati sechestra si vatama vreo doua ore hotii din casa voastra?) cativa oameni din media au profitat pentru a sterge un pic pe jos cu numele lui. Nu domnilor, cand un om este jos, nu se mai da in el. Eu tin partea domnului Becali poate pentru ca sunt stelist, dar poate doar ca peste engleza si ideile mioritice promovate in parlamentul european a folosit banii sai din afaceri sau din “premieri“ in construirea de case, pomeni catre cersatori, biserici si poate uneori megaloman a sustinut mereu FC Steaua la nivel european. Nu ca—i plang de mila dar aratati—mi voi un parlamentar sau un om de afaceri din politica folosindu—si averea, nu foarte curata, in astfel de acte caritabile si fara un scop electoral. Macar respect sa avem asupra unui om cand ajunge in vremuri grele.

Papa ne zice pa pa. Suveranul pontif, Benedict nu mai faci bini di tot. Poate i se trage de la prea multe enoriase care l—au deocheat pentru palariile sale haioase, poate nu i—au priit trabucurile cubaneze sau i—o fi fost rusine ca se vede cu domnul Basescu si vor incerca, fara reusita, cardinalii sa—l suspende. Lumea zice ca dupa Benedict al VXI—lea vine potopul in Biserica. Le vor trebui multe pompe sa scoata toata apa din Capela Sixtina.

Cam atat zilele astea. Becali nu a avut parte de BAFTA iar Benedict nu a convins America sa ia Grammy la categoria “New religious artist“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.