Adam. Who the F**k is Adam?!

Sorry pentru titlul urat, dar serios, Adam? “You and Adam”?! Wtf i’m not gay! Cei de la Opel de data aceasta ori au fost incredibil de neinspirati ori incredibil de cu capul in nori!!!
Am inteles cand Charlie Sheen s-a inghesuit in Abarth-ul celor de la Fiat, am inteles si rostul fetelor la volanul unui C1 sau 107 dar Adam?!?!? Corsa nu era de ajuns?!
Dupa ce Mercedes au schimbat in sfarsit mingea aia ovala de clasa A in cel mai sexy si masculin hatchback posibil din lume, a trebuit sa urmeze o lansare aiurea din partea unui producator
de la care aveam pretentii, mai ales dupa hit-ul Insignia!

Pe scurt despre baietelul chel din gradinita Opel:

Are doar trei motorizari pe benzina de 70, 85 si 100 cai putere. Cutia va fi doar in cinci viteze iar singurul lucru cel face adorabil sunt culorile care poti sa le mixezi cum vrea muschiul tau. Lucru nu unic, vezi DS3 de la Citroen.
De dotarile interioare nu are rost sa vorbim, se stie ca poti sa-ti pui pe orice masina doresti si ditamai Opera Nationala daca te tin timpanele. Nu ma supara faptul ca a mai aparut o pitichanie care se da drept Matiz, ci faptul cum a fost prezentata, targetul care il ataca, numele cel poarta. Pana si unele postere veti vedea contin personaje masculine care sigur nu par a fi genul acesta!

Nu-s impotriva libertatii pentru homosexuali dar daca o masina vrea sa se promoveze in fata majoritatii populatiei atunci trebuie sa se adreseze altfel, tinand cont ca homosexualitatea este o minoritate!!!

Acum serios, tu barbat fiind, cum poti sa-ti chemi tovarasii la tine in masina? “Haideti baieti, intrati in Adam!”  Sau “Baga bagajul in spatele lui Adam!”
Daca se strica si trebuie impinsa? “Hai baieti impingeti in Adam!” “Schimbatorul lu Adam”  Problema e cand “Adam intra in tine!” (in cazul unui accident). Sau “Sa vezi frate, mergeam eu cu masina mea cand intra Adam in curul meu!”

N-are rost sa-mi explice cineva de la PR-ul german ca Adam poate fi companionul tau de viata, este jucaus, este BF-ul tau care papa benzina putina in oras, ca poti sa-ti conectezi un iphone la el si alte chestii de astea.
FAIL! Punct.

Cateva poze cu mojicul:

2013 Opel Adam Image

2013 Opel Adam Image

2013 Opel Adam Image

2013 Opel Adam Image

poze si informatii Opel

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.