About Romania.

Ce ma enerveaza cei care fac filme, emisiuni, jocuri sau orice alt documentar la noi in tara. Nu-i asa ca si pe voi?!

Nu ca nu-i vrem in tara, dimpotriva ne fac reclama! Dar cum ar fi sa ma duc la francezi si in loc de cantece frantuzesti sa se auda pe fundal englezesti?! Si in loc sa am dictionarul roman francez la mine sa am roman thailandez?! Recent am vazut Ghost Rider, a doua parte. In care, iar, pe fundal am auzit un cantec in rusa! Si mi-am adus aminte de Borat care a crezut ca este in alta tara si de cei de la Top Gear care iar ne-au asociat cu rusii. Eu inteleg ca suntem o picatura latina intr-o mare slava, asa cum ne-au invatat profesorii de istorie, dar nu suntem o tarisoara mica precum Liechtenstein, sau vreo insulita mica din Oceania sa spui ca nu stii ce limba se vorbeste! Iar apoi daca tot esti mare producator de emisiuni, filme, documenteaza-te inainte! Ar fi tare si Teleenciclopedia sa se duca la englezi si sa editeze un material despre salutul Aloha de la hawaieni.

Ca sa nu mai zic despre felul in care aparem de obicei in filme! Cred ca 90% din aparitiile in filme despre si din Romania sunt prezentate sub forma unor meleaguri mistice, cu dragoni, vrajitoare rele si diavoli. Mistice or fi, ca nici acum nu-mi dau seama ce vraja este de dispar bani, fier si orice e de valoare din tara. Vrajitoare nu cred ca mai sunt ca au inceput sa le caute si politia. Diavoli poate, dar cu cravata si costum. 🙂

Ei… lasa ca ne facem noi mari si tari, nu asa a prevestit baba Vanga din Bulgaria? Pana atunci sa facem ce stim noi mai bine, radem azi ca maine putem plange!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.